Sale!

Method Anak Degil

RM120.00 RM39.00

Method Anak Degil adalah satu method yang menggunakan konsep RSV untuk membantu ibubapa membentuk kelakuan yang baik dan mendisiplinkan anak-anak berusia di antara 3-12 tahun.

Description

Method Anak Degil

“Selalu anak saya lepas balik sekolah mesti nak tengok kartun dulu..suruh mandi memang taknak..sekarang balik terus nak mandi dulu..haha” – Fad, Bangi

 

“Anak saya baru 3 tahun. Die happy sangat bila work done. mudah sangat nak ikut arahan guna method ni”- Khairi, Sentul

 

“Last week masa mula-mula dapat panduan ni terus try method ni, anak-anak terus rajin kemas toys. 3 bakul setel. Sebelum ni kalau suruh kemas je siap bagi alasan letihh..”- Saiful, Rawang.

 

“Anak saya 7 tahun, waktu pkp ni sekolah tutup.. memang kerja tengok tv memanjang. Mandi pun tak. Skrg boleh bangun awal pagi solat berjemaah, siap mandi dan boleh siapkan homework before 11. Memang padu”-Shahril,Shah Alam.

Method anak degil adalah panduan di dalam bentuk ebook (pdf) yang menerangkan langkah demi langkah khusus untuk membantu ibubapa-

  • membentuk tabiat baru yang baik

  • mengawal tingkah laku anak-anak yang degil dan nakal

  • mengurangkan tantrum (menangis waktu pagi)

  • dan mendisiplinkan anak-anak (jaga waktu solat etc.).

Dan semua ini dapat di capai tanpa perlu-

  • marah,

  • cubit,

  • pukul,

  • memberi ugutan palsu atau pun

  • menengking anak-anak.

Setelah ibubapa mengaplikasikan teknik yang di kongsikan di dalam panduan ebook ini, InsyaAllah ibubapa akan melihat perubahan pada tingkah laku anak-anak dengan serta merta dalam masa kurang 5 minit .

Ya. Kesannya sangat pantas. Kurang 5 minit di perlukan.

.

Method Anak Degil ini sangat berkesan kerana ianya menggunakan konsep RSV iaitu satu kaedah baru untuk buat anak-anak dengar kata dan ikut cakap. Ia sangat berkesan.

.

Ini bukan tips “pandang mata¬† anak-anak bila bercakap“..

.

bukan juga tips “buat anak macam kawan” macam yang anda selalu baca di blog-blog parenting tu ya.

.

Tapi satu kaedah yang berbeza dan baru.

.

Ada apa-apa syarat ke untuk guna method ni?

Ya ada. Syarat untuk menggunakan method anak degil ini ada 2 sahaja-

  1. Pertama anak-anak anda perlulah berusia di antara 3-12 tahun dan

  2. Kedua anak-anak anda sudah boleh bercakap dan faham arahan

Dah sedia nak ubah perangai anak-anak dan bina tabiat baru yang lebih baik kan?

Jom grab panduan ini hari ini. Dan alami sendiri perubahan pada anak-anak anda.

.

Macam mana nak dapatkan panduan ni?

Mudah sahaja. Ikut 3 step mudah ini.

1. Klik “Add to cart

2. Kemudian klik “Checkout“(isi maklumat dan email)

3. Dan buat bayaran melalui payment gateway billplz (secure online banking).

p/s- Link download panduan “Method Anak Degil” ini akan terus di email kepada ada sejurus pembayaran disahkan.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Method Anak Degil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *