Anda mempunyai anak di bawah Baca ni dulu..

"Selalu anak saya lepas balik sekolah mesti nak tengok kartun dulu..suruh mandi memang taknak..sekarang balik terus nak mandi dulu..haha"

Fad, Bangi

"Anak saya baru 3 tahun. Die happy sangat bila work done. mudah sangat nak ikut arahan guna method ni"

Khairi, Sentul

"Last week masa mula-mula dapat panduan ni terus try method ni, anak-anak terus rajin kemas toys. 3 bakul setel. Sebelum ni kalau suruh kemas je siap bagi alasan letihh.."

Saiful, Rawang

"Anak saya 7 tahun, waktu pkp ni sekolah tutup.. memang kerja tengok tv memanjang. Mandi pun tak. Skrg boleh bangun awal pagi solat berjemaah, siap mandi dan boleh siapkan homework before 11. Memang padu"

Shahril, Shah Alam.

Ini antara feedback parents yang dah guna method Anak Degil ini.

Izinkan kami anda sekiranya anda:

flame_logo-anak-degil

Kerap marah anak pagi ke malam.

flame_logo-anak-degil

Dah mula cubit anak bila dia mengamuk

flame_logo-anak-degil

Anda kerap bergaduh dengan pasangan anda

flame_logo-anak-degil

Rumah dah tak harmoni macam mula-mula kahwin dulu.

flame_logo-anak-degil

Anda sentiasa sibuk melayan anak-anak sampai tiada langsung masa untuk diri sendiri.

flame_logo-anak-degil

Rasa stress memanjang sampai rasa tak best jadi parent.

Kalaulah anda tahu satu method ni, sebenarnya sangat nak bagi anak dengar cakap.

red-x-png-anak-degil

 

Tak perlu STRESS jerit-jerit pada anak-anak.

red-x-png-anak-degil

 

Tak perlu BEBEL

red-x-png-anak-degil

 

Tak perlu CUBIT

red-x-png-anak-degil

 

Tak perlu MARAH

Jangan risau, kami juga PARENTS macam anda, kami juga & ada 1,001 perkara nak fikir.

red_round_x-anak-degil

 

Tak perlu baca buku parenting 230m/s untuk belajar kaedah mudah ini.

red_round_x-anak-degil

 

Tak perlu pergi seminar separuh hari untuk pandai guna kaedah ini.

right_icon_green-anak-degil

 

Penyelesaian paling mudah, paling cepat, tak perlu fikir banyak.

right_icon_green-anak-degil

 

Hanya perlukan phone untuk belajar dan praktikkan. Anak akan dengar cakap dalam masa 5 minit.

Kami JAMIN kaedah ini dengan tips dari blog parenting yang selalu anda baca.

red_round_x-anak-degil

 

Ini BUKAN tips suruh spend lebih banyak masa dengan anak-anak.

red_round_x-anak-degil

 

Ini BUKAN tips kena bertentang mata dengan anak bila bercakap.

red_round_x-anak-degil

 

Ini BUKAN tips buat anak macam kawan.

Ini tapi satu Parenting Method yang terbukti berkesan, lengkap, baru dan berbeza dengan kaedah-kaedah sedia ada.

Mujarab ke teknik ni?

Ya. Method yang di kongsikan ini sangat mujarab.

Anak-anak siap akan merayu minta parents beri tugasan-tugasan seterusnya.

Dalam method ni guna konsep apa ya?

Oke. kita guna konsep RSV.
.
Ianya approach baru dan fresh.
.
.
Macam saya terangkan, ini bukan tips “pandang mata anak bila bercakap bla bla bla..”
.

Bukan tips “buat anak-anak macam kawan..” (jom berhuhuhu..)
.
.
Nak tahu RSV ni apa? Kenalah dapatkan Method Anak Degil ni dulu.hehe. =)
.

Ada apa-apa syarat ke untuk guna method ni?

Nasib baik tanya.hehe.

Ada syarat. Hanya ada 2 syarat untuk guna method ni.

1. Pertama anak-anak anda mestilah berusia 3-12 tahun dan

2. Anak-anak dah boleh bercakap dan faham arahan.

Macam mana nak belajar method ni?

Baik. Kami kongsikan method ni dalam bentuk e-book. Setelah anda lakukan pembelian, kami akan emailkan link download ebook (pdf) ini ke email anda.

.

Ebook ini dalam bentuk .pdf file. Dan boleh dibuka dan dibaca di smartphone,pc ataupun laptop anda. Ikut sahaja step yang kami kongsikan.

p/s- Method Anak Degil adalah dalam bentuk ebook digital, kami tidak akan menghantar buku fizikal.

 

Method Anak Degil